45 777 666

Om Liftpartner Maskin & Liftutleie AS

Liftpartner Maskin & Liftutleie AS ble etablert i 2005. Utleievirksomheten slik vi kjenner den i dag startet i 2014. Fra første stund har selskapet vært bygget sten for sten, med en klar strategi om solid og fornuftig vekst. På den måten har vi kunnet sørge for at vi har kapasitet til å ta vare på våre kunder og samtidig ivareta en maskinpark som holder en høy standard.

Trygghet

Trygghet, er alltid viktig når det handler om maskiner. Derfor sørger vi alltid for nødvendige opplæring når du skal bruke/hente utstyret, eller i form av kurs. Er du usikker på hvilken maskin du trenger, så spør oss. Hvis vi ikke kan svare på det over telefon eller epost, så tar vi turen innom deg for å hjelpe deg med riktg valg av maskin.

Kundeservice & fleksibilitet

For oss handler kundeservice om mye. Men vi har lagt spesielt vekt på å lytte til kundene våre for å finne fleksible løsninger. Det har resultert i at når vi blir spurt om maskiner vi ikke har, så smiler vi litt, og snur oss rundt for å skaffe nettopp den maskinen. I løpet 5 år har vi smilt såpass mange ganger at vi har skaffet oss et godt nettverk av samarbeidspartnere og etterhvert utvidet maskin parken til å inneholde mer en bare lifter.

I dag teller vi 4 ansatte. I tillegg til maskinene vi har tilgang på gjennom vårt nettverk, har vi en maskinpark bestående av nesten 100 maskiner innenfor kategoriene:

  • Anleggsutstyr
  • Gravemaskiner
  • Hjullaster
  • Lifter
  • Mannskapsvogner
  • Teleskoptruck
  • Stillas og rullestillas

Da vi stadig øker både kundegruppe og maskinparken, må vi på forhånd beklage dersom dette ikke er oppdatert.

Med vennlig hilsen

Alle oss i Liftpartner Maskin & Liftutleie AS

 

Kontakt oss

espen@liftpartner.no

Telefon +47 45 777 666

Daglig leder + 47 41 27 27 00

Besøks adresse:
Kvestadveien 12
1433 Ås

Post adresse:
Kvestadveien 21
1433 Ås