45 777 666

Online liftkurs på norsk, engelsk eller polsk

Det er arbeidsgivers ansvar at arbeidstakere som skal bruke lift i forbindelse med utførsel av sitt arbeid har fått  praktisk og teoretisk opplæring, og kan dokumentere dette. («Forskrift om utførelse av arbeid» nr. 1357, § 10-2 Krav om dokumentert sikkerhetsopplæring ved bruk av arbeidsutstyr.) Bestill liftkurs slik at din bedrift kan unngå skadder og unødvendig mas med myndigheter.

Kurs avholdes:

Liftkurset har en teoritisk og en praktisk del. Teori gjennomføres på nett (tilgjengelig på flere språk, bla. Norsk, Engelsk, Polsk). Praksisdelen gjennomføres  hos oss i Kvestadveien 12, eller ved ønske hos kunde eller på byggeplassen.

Teori:

Du må beregne å sette av 4-6 timer. Kurset er delt opp i ulike moduler med spørsmål etter hver modul, kan du ikke spørsmålene, så kan du kjøre modulen en gang til. Selve kurset avsluttes med en flervalgsprøve.

Fast pris 1990,- pr deltaker.

Praksis:

Vi gjør deltakerne kjent med ulike typer lifter. Det blir praksis på tilgjengelige maskiner. Tidsbruket avhenger av brukerens erfaring. En normal praksis er på 2 timer. Pris for praksis med 4 deltakere, 790,- pr deltaker.

Generelt:

Etter endt liftkurs får deltakeren et kompetansebevis, beviset utstedes med bilde og personalia.

Benytt skjemaet under eller ta kontakt på +47 45 777 666 for bestilling eller ved spørsmål.